Så er det op på jernhesten

"Motion er sundt for sindet" 

Vores guidede ture er både for begyndere og øvede motionister, som gerne vil opleve Danmarks bedste terræn for mountainbike, nemlig Søhøjlandet. Her vil vi skræddersy en tur som passer til dig og dine ønsker. Bl.a. er der mulighed for teknisk træning, hvor du som begynder kan blive undervist i teknik på mountainbike og dermed udvikle dine tekniske færdigheder og blive en bedre rytter, eller hvis det er motion og hygge som tiltrækker, kan du opleve naturen og landskabet stille og roligt, hvor der er fokus på motion, sjov og hygge. Alle vores guider er lokalkendte og kender Søhøjlandet, som deres egen lomme efter utalige timer og kilometer. Hvis det ønskes, kan vi også arrangere forplejning efter turen i form af mad og drikke.

Forkæl dig selv, vennerne eller dem som du holder af med en guidet tur, som uden tvivl giver dig et mentalt boost og minder som du ikke ville være foruden.

Velkommen til MTBGuideSilkeborg


Vi sørger for det hele

Cykeludlejning

Har du ikke selv en cykel, tilbyder vi udlejning af cykler.

Forplejning

Ønskes der forplejning efter turen kan vi også strikke dette sammen for dig.

Overnatning

Mangler du et sted at overnatte, kan vi arrangere dette for dig.


Det siger vores kunder

Nedenstående udtalelser er indsamlet fra Trustpilot, Tripadvisor og Facebook.

Noel Christensen

Cykelstart.dk

"Har været på en fremragende tur med Mark som fortalte vidt og bredt omkring skovene, naturen og målene med Silkeborg som outdoor destination. Udover velkendte spor fik vi også set en masse "hemmelige" spor og inputs til små sjove spor vi skal have afprøvet en anden dag! Kan varmt anbefales, uanset niveau og teknisk kunnen - der strikkes en tur sammen det passer den enkelte eller gruppen."

Petespeedersen

Motionist

"Super guide med sans for, at tilpasse turen til vores niveau og ønsker, samt byde ind med forslag til vores fortsættelse af Silkeborg-besøget på egen hånd"

Jan V.

Motionist

"Jeg havde glæden af at blive guidet rundt i skovene omkring Silkeborg af Mark i forbindelse med et MTBX arrangement. Mark havde fuldstændig styr på ruten og var rigtig god til at få niveauet til at passe alle deltagere i gruppen.
Det kan varmt anbefales at bruge Mark til jeres tur."

Mads Sørensen

Motionist

"Tak for en super fed oplevelse.
Super dygtige guider, der virkelig kender området, og som kan sammensætte en tur der passer til deltagerne. Kan klart anbefales.
Tak til Mark og Frederik.."


Videoer og billeder

Få et godt tilbud