Om os

MTBGuideSilkeborg er en privatejet virksomhed med adresse i Silkeborg. MTBGuideSilkeborg kom til 1. april 2017, og blev grundlagt af Mark Knudsen & Nicolai Lauridsen. 

Med afsæt i MTBGuideSIlkeborgs motto "Vi viser vejen" engagerer vi os i at give turister og lokale ildsjæle en naturskøn oplevelse i Søhøjlandet, hvor Danmarks største skov - og søområde snører sig igennem landskabet. Målet er at inspirere mennesker til at opsøge aktive ferieaktiviteter, da naturen i og omkring Silkeborg og omegn er noget af det smukkeste Danmark har at tilbyde. MTBGuideSilkeborg bestræber sig på at give familier, naturelskere og motionister oplevelsesrige øjeblikke i samvær med andre mennesker, hvor vores vision er at blive Danmarks førende udbyder inden for guidede MTB ture, som er tilgængelige i alle landets kroge, hvor naturen er et fyrtårn. Visionen for vores ture er, at de skal stimulere, begejstre og invitere turisterne og de lokale indenfor, ind i vores andet hjem, ind i naturen.

MTBGuideSIlkeborg tilbyder ikke kun guidede ture. Vi vil give teknik kurser for begyndere, vi vil holde events, vi vil være med i outdoor festivaller, vi vil engagere os i videreudviklingen af spor i Danmark ved at donere til det arbejde SSSL yder, og det er kun begyndelsen. Alt dette er ikke muligt uden vores fantastiske team, som består af en masse passionerede guider, der altid er klar til at vise deres private træningsområde frem. 

Velkommen til MTBGuideSilkeborgNomineret til HomePrisen 2017

MTBGuideSilkeborg er nomineret til HomePrisen 2017. Du er velkommen til at hjælpe os på vej, ved at stemmer på os.

Få et godt tilbud

Følg os på Instagram

@mtbguidesilkeborg


Anmeldelser

Læs hvad andre siger om MTBGuideSilkeborg


Kontakt

Tlf: +45 51 50 10 08

mk@mtbguidesilkeborg.com

Åbningstider

Vi har åbent hele året rundt, så du er altid velkommen til at kontakte os for en guidet tur.