Sejs Bakker Camping

Stedet midt i naturen

Hvis du ønsker en ferie midt i naturen og tæt på byen, så er Sejs Bakker Camping et af de ideelle udgangspunkter. Her er de helt rigtige rammer for fælles familieoplevelser og naturelskere.

Campingpladsen har beliggenhed lige øst for Silkeborg ved de smukke lyngbakker Sindbjerg og Stoubjerg. Her er der heller ikke langt til søerne, hvor der er mulighed for en sejltur med Hjejlen eller måske en tur i kano. 

På pladsen er der mulighed for at leje hytter eller benytte nogle af de mange vognpladser til bl.a. campingvogn eller telt. Ligeledes er der også en stor legeplads, hoppepude og minigolf. Hvis du ønsker aktiviteter for hele familien, bliver der hen over sæsonen også afholdt en masse forskellige aktiviteter.


På mountainbike i Silkeborg


Hvis du skal nævne de bedste steder at køre på mountainbike i Danmark, så kan du ikke komme udenom Silkeborg området. Her ligger Danmarks største skovområde på 224 km2, som indeholder en masse gode mountainbike spor!

Hvis du bor på campingpladsen eller er på besøg, har du mulighed for en guidet mountainbike-tur sammen med en instruktør fra MTBGuideSilkeborg. Her vil guiden skræddersy tur som passer til dig og dine ønsker. Bl.a. er der mulighed for teknisk træning, hvor du som begynder kan udvikle dine tekniske færdigheder og blive en bedre rytter, eller hvis det er motion og hygge som tiltrækker, kan du opleve naturen og landskabet stille og roligt, hvor der er fokus på motion, sjov og hygge. 

Forkæl dig selv, vennerne eller dem som du holder af med en guidet tur, som uden tvivl giver dig et mentalt boost og minder som du ikke ville være foruden.


15 % rabat på attraktioner

Når du bor på Sejs Bakker Camping kan du få 15% rabat på entréen til ikke mindre end 12 forskellige attraktioner i Silkeborg og omegn. Se hvilke oplevelser ved at klikke her

Tag på mountainbike-ferie