6 Timer i skoven

"6 timer i skoven" er et marathon MTB-løb, som finder sted den 6. august 2017 i Silkeborg. Løbet strækker sig over 6 timer i noget af Danmarks fedeste terræn, nemlig Nordskoven.

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet. Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold der har kørt hurtigst, der vinder. Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

OBS! Tilmelding lukker den 1. august. Der er mulighed for tilmelding på løbsdagen for 500 kr. pr. person, dog kun hvis der er ledige pladser.


Klasser og priser

OBS! online tilmeldingfrist lukker den 1. august. Der er mulighed for tilmelding på løbsdagen for 500 kr. pr. person, dog kun hvis der er ledige pladser.

Solo (1 person)

En klasse for mænd og en for kvinder

450 kr.

Duo (2 personer)

En klasse for mænd og en for kvinder

450 kr./pr. person

Trio (3 personer)

En klasse for mænd og en for kvinder

450 kr./pr. person

Trio-Ungdom (3 personer)

Den samlede alder må ikke overstige 45 år. på løbsdagen.

350 kr./pr. person

Der er mulighed for mixhold i herreklassen


Ruterne

I år vil løbet bestå af to ruter, som vil forløbe på en god blanding af gode singletracks og grusveje. Ruterne vil sikre udfordringer og underholding for alle, uden ubehagelige overraskelser.

  • "Duo" og "Trio": Ca. 7 km.
  • "Solo": ca. 12 Km.

Adresse for løbet

Løbet foregår på Nattergalvej 1, 8600 Silkeborg (ved VIA Silkeborg). Der vil være skiltet fra Århusvej.


MTBGuideSilkeborg er stolt sponsor af "6 timer i skoven". Kunne du tænke dig en mountainbike-oplevelse i danmarks bedste mountainbiketerræn?

Læs mere om løbet