Begynderen

Er du helt ny på mountainbike eller gerne vil undersøge om det et noget for dig. Det kan også være, at du har prøvet det et par gange før, men bare gerne vil lære eller opleve noget nyt. Så er MTBGuideSilkeborg lige noget for dig!

Din personlige guide

Hos os får du din helt egen personlige guide, som vil give dig en god introduktion til mountainbike og viser dig Danmarks bedste terræn for mountainbike, nemlig Søhøjlandet. Her kan du få gode tips og tricks så du som begynder bliver klædt godt på til mountainbike. Mange uheld på mountainbike sker pga. mangel på tekniske færdigheder. Derfor tilbyder vi også teknikundervisning, så du kan blive en bedre og mere sikker mountainbikerytter. Hvis det er motion og hygge som tiltrækker, så kan vi også lave en tur, hvor du kan opleve naturen og landskabet stille og roligt, hvor der er fokus på motion, sjov og hygge. Alle vores guider er lokalkendte og kender Søhøjlandet, som deres egen lomme efter utalige timer og kilometer.

Leje af cykel og selvforkælelse

Har du ikke selv en mountainbike, hjelm eller drikkedunk, så skal vi nok sørge for det. Hvis det ønskes, kan vi i forbindelse med turen ligeledes arrangere overnatning, forplejning og hygge i form af bl.a. burger og kolde øl, vinsmagning, wellness og meget mere. Du kan se meget mere om vores mange pakketilbud ved at klikke her. 

Forkæl dig selv, vennerne eller dem som du holder af med en guidet tur, som uden tvivl giver dig et mentalt boost og minder som du ikke ville være foruden.

Velkommen til MTBGuideSilkeborg


Billeder og videoer


Det siger vores kunder

Nedenstående udtalelser er indsamlet fra Trustpilot, Tripadvisor og Facebook.

Lena Koch

Nybegynder på MTB

"Vi overvejede at købe mountainbikes, men var lidt i tvivl, om det overhovedet var noget for os to "halvgamle nisser". Vi bestilte derfor en guidet tur og lejede cykler hos MTBGuideSilkeborg. Mark gav os en god, sjov og lærerig tur med kørsel og teknik på vores niveau, og bagefter sluttede vi af med at kigge på cykler i en butik. Mark er hyggelig, yderst serviceminded og forstår virkelig at møde folk på det niveau, hvor de er, og er du i tvivl, om en MTB er noget for dig, kan det varmt anbefales at tage et par timer sammen med ham. Vi kommer gerne tilbage for at lære mere.."

Tina Folsach

Motionist

"Vi var 10 deltager på 2 timers guidet tur igår og det var en kæmpe succes. Vores guider, Mads og Frederik, forstod at afpasse niveauet så alle fik en fantastisk tur. Jeg kan kun give den vores varmeste anbefalinger og siger at det er bestemt ikke sidste gang vi har været afsted."

knitzsch

Nybegynder

"Min søster og jeg havde givet min far en surprice-gave: En guidet MTB-tur i Silkeborg. Dette viste sig at blive en fantastisk god gave. Vi startede med god instruktion og indstilling af cyklen, hvorefter vi cyklede ud i skoven. Undervejs fik vi hele tiden nye tips til at mestre cyklen og dermed tracks'ene. Fantastisk instruktør. Selvom det regnede det meste af turen, havde vi lyst til mere, da det hele var slut. Kan varmt anbefales."

Jesper Ottosen

Nybegynder

"Jeg havde fornøjelse af en guidet tur i dag med MTBGuideSilkeborg. Både skov og vejr viste sig fra sin bedste side og i kombinationen med guidens gode råd og fortællinger, kan jeg kun anbefale andre ikke-mountainbike ryttere denne oplevelse!"


Følg med når vi folder os ud på Facebook

Få et godt tilbud


Kontakt

Tlf: +45 51 50 10 08

info@mtbguidesilkeborg.com

Åbningstider

Vi har åbent hele året rundt, så du er altid velkommen til at kontakte os for en guidet tur.