Familien

Skal I have et afbræk fra den stressede hverdag fyldt med pligter og andet, og hvor den digitale verden konstant kræver opmærksomhed, så er MTBGuideSilkeborg lige noget for jer!

Tag familien med på eventyr og få nogle unikke oplevelser i Søhøjlandet omkring Silkeborg og omegn. Vi samler familien og skaber nogle mindeværdige oplevelser igennem den sjoveste og hyggeligste aktivitet, vi kender, nemlig mountainbike. Vi skaber rammerne for sjov, leg og læring, og giver familien et nødvendigt men også tiltrængt pusterum fra hverdagens strabadser. Vores oplevelser på en mountainbike er for både store som små, ung som gammel og kræver ingen forkundskaber. Vores guidede ture er for hele familien.

Mountainbike behøver ikke at være vildt og ekstremt. Hos MTBGuideSilkeborg sætter vi vores kunders behov og niveau i første række, hvilket sikrer, at I får en god oplevelse, og at turen sættes sammen ud fra jeres ønsker. Har I ikke selv en mountainbike, hjelm eller drikkedunk, så kan vi også sørge for dette. Derudover har I mulighed for, at vi arrangerer en skøn omgang forplejning efter turen hos en af vores mange samarbejdspartnere.

Forkæl dig selv om dem du holder af med en oplevelse hos MTBGuideSilkeborg, som uden tvivl vil give hele familien et mentalt boost, ro fra den travle hverdag og minder, som I ikke ville være foruden.

Velkommen til MTBGuideSilkeborg.


Vi sørger for det hele

Cykeludlejning

Har I ikke selv cykler, tilbyder vi udlejning af cykler.

Forplejning

Ønskes der forplejning efter turen kan vi også strikke dette sammen for jer.

Overnatning

Mangler du et sted at overnatte, kan vi arrangere dette for dig.

Det siger vores kunder

Nedenstående udtalelser er indsamlet fra Trustpilot, Tripadvisor og Facebook.

Jim Jensen

Halsnæs naturklub

"Veltilrettelagt tur i skovene der rammer målgruppen. Dygtige og pædagogiske instruktører."

Petespeedersen

Motionist

"Super guide med sans for, at tilpasse turen til vores niveau og ønsker, samt byde ind med forslag til vores fortsættelse af Silkeborg-besøget på egen hånd."


Mads Sørensen

Motionist

"Tak for en super fed oplevelse.
Super dygtige guider, der virkelig kender området, og som kan sammensætte en tur der passer til deltagerne. Kan klart anbefales. Tak til Mark og Frederik"

Lars

Motionist

"Min tur på 2 timer var en del af et ophold på Vejlsøhus Hotel. Guiden var flink og kompetent, og kendte tydeligvis området rigtig godt."


Videoer og billeder


Følg med når vi folder os ud på Facebook

Få et godt tilbud


Kontakt

Tlf: +45 51 50 10 08

mk@mtbguidesilkeborg.com

Åbningstider

Vi har åbent hele året rundt, så du er altid velkommen til at kontakte os for en guidet tur.