Denne stilling er besat, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning


Fritidsjob som MTB-guide

Kunne du tænke dig et fritidsjob som faktisk er din hobby? Og vil du være med til at give andre mennesker en fed oplevelse på mountainbike?


MTBGuideSilkeborg

MTBGuideSilkeborg er specialiseret inden for guidede mountainbike-arrangementer i Silkeborg og Søhøjlandet. Vi skræddersyer mountainbike-oplevelser efter kundernes ønsker og behov, og differentierer os derfor som et firma, der er interesserede i vores kunder. Mange danskere og turister rejser fra nær og fjern til Silkeborg for at opleve noget af landets bedste terræn. MTBGuideSilkeborg sørger for, at de ikke blot får en brøkdel af Silkeborgs mountainbike-område men den fulde oplevelse - den oplevelse de fortjener.

MTBGuideSilkeborg tilbyder oplevelser til alle enhver om det er familien, vennerne, virksomheder eller klubber, som ønsker en fantastisk oplevelse i Danmarks Outdoor Hovedstad. Det er både muligt at få en hyggelig tur, hvor samvær og gode minder er i hovedsædet eller opleve noget af Danmarks smukkeste natur i form af skovklædte bakker, Himmelbjerget i det fjerne og smukke udsigtspunkter set fra en mountainbike. Det er ligeledes muligt at leje cykler og udstyr samt få teknikundervisning i det kunden ønsker at forbedre.

Vi skaber bindeleddet mellem virksomheder og Silkeborgs vision om at være Danmarks Outdoor Hovedstad. Derfor har vi et tæt samarbejde med mange virksomheder i Silkeborg, hvilket bl.a. kan ses i vores MTB-Pakker. Vi startede MTBGuideSilkeborg i april 2017 og har fået en fantastisk start og udvikler os stadig rigtig meget.

Guide for MTBGuideSilkeborg

Som guide for MTBGuideSilkeborg er du ansigtet udadtil og skal sørge for at kunderne får en fantastisk oplevelse uanset, om de aldrig har prøvet at cykle på mountainbike før eller om de gør det hver dag. Du skal kunne være serviceminded og god til at lære fra dig, da vi tilbyder kunderne at få teknikundervisning i forbindelse med deres MTB-oplevelser. Derudover skal du altid være klar til at hoppe på sadlen og tage en tur for holdet, da vi ofte får bookinger med kort tidsfrist.

Hos MTBGuideSilkeborg bliver du en del af et frisk team, som altid hjælper hinanden og har et godt samarbejde. Her lærer du at tale foran mange menneske og at lære fra dig på en sjov og ofte udfordrende måde. Alle mennesker er ikke ens, hvilket også gælder guider. Derfor får du lov til at være den guide, som passer bedst til din personlighed og som giver værdi for MTBGuideSilkeborg. Ligeledes får du også medbestemmelse i MTBGuideSilkeborg, da vi som firma kun bliver bedre, når alle bliver hørt. 

 • Tiltrædelse i stillingen som guide ønskes at ske snarest mulig. Samtaler holdes løbende.
 • Løn: 130 kr. i timen.
 • Arbejdstiderne varierer alt afhængig af MTBGuideSilkeborgs bookinger. Der forekommer oftests arbejde i weekender, ferier, helligdage og til dels i hverdagene.

Vi ønsker en person, som er:

 • Har bopæl i Silkeborg eller omegn
 • Kender terrænnet og ruterne i Søhøjlandet (også umarkerede ruter)
 • Initiativrig og ansvarsbevidst
 • Selvstændig
 • Snakkesaglig (god til at holde en samtale kørende med kunden før/under/efter turen)
 • Serviceminded
 • Teknisk øvet på mountainbike (har du kurser er det et stort plus)
 • God til at lære fra sig
 • God til at improvisere (f.eks. ved spærret vej eller ved specielt ønske fra kunden)

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at skrive til os på mk@mtbguidesilkeborg.com. Søg stillingen ved at udfylde formularen herunder og upload profilbillede, CV og ansøgning.