Guidede MTB-ture i Silkeborg

Silkeborg - Danmarks Outdoor Hovedstad

Silkeborgskovene er kendt for sin fantastiske, smukke natur, og unikke MTB-terræn. Det er også en af grundene til at Silkeborg er udnævnt som Danmarks Outdoor Hovedstad. Silkeborg bliver sommetider omtalt som "Danmarks Harzen" og selvom det naturligvis er sat lidt på spidsen, så er Silkeborg et af de få områder i Danmark, hvor du kan køre i timevis på MTB og få en unik naturoplevelse med masser af højdemeter og sjove nedkørsler.

Oplev mere med en lokal guide

Silkeborgskovene består bl.a. af Nordskoven, Vesterskoven, Sønderskoven og Østerskoven, og det strækker sig bl.a. helt ud til Himmelbjerget. Silkeborgskovene er Danmarks største skovområde og mange MTB-ryttere kender ikke alle sporene eller området i forvejen. Dette resulterer ofte i, at mange kun oplever en meget lille del af Silkeborgs fantastiske MTB-område. Derfor kan en lokal guide være en stor hjælp for dig, da guiden er med til at gøre oplevelsen meget bedre! 

Hos MTBGuideSilkeborg skræddersyer vi altid turen, så den passer til dig og dine ønsker. Her er det lige meget om du er nybegynder og altid har prøvet at køre MTB før eller om du er øvet og har kørt hele dit liv. Har du ikke selv en MTB, så kan du leje dette af os. Hvis det ønskes, kan vi i forbindelse med turen ligeledes arrangere overnatning, forplejning og hygge i form af f.eks. burger og kolde øl/sodavand


Se vores guidede ture

Forkæl en du holder af med et gavekort