Guidet mountainbike-tur i Vesterskoven


Mange folk tror at Nordskoven er det eneste Silkeborg har at byde på, men der tager folk helt fejl. I Silkeborg har vi nemlig Vesterskoven på 702 hektar..! Området bliver kaldt "Det danske Harzen" da det er spækket med fede nedkørsler og opkørsler til enhver smag. Her kan du sagtens komme op på 800 højdemeter uden at køre det samme sted to gange, dog er der næsten ingen opmærkede ruter. Derudover er stort set hele turen naturskabt! Alle ryttere med respekt for sig selv og sin cykel skal prøve Vesterskoven!

På denne tur vil guiden vise jer de hemmelige spor i et fantastisk terræn fyldt med fede tekniske udfordringer til enhver smag. Undervejs på turen kommer vi forbi de nye singletracks i skoven, som indeholder en masse flow, der får smilet frem hos alle. Vi kommer også forbi et rigtig flot udkigspunkt, hvor vi selvfølgelig skal have et fællesbillede med det flotte landskab i baggrunden. 

Læs om klubben Solbjerg IF MTB's tur med os ved at klikke her.

Indhold

  • Du bestemmer tidspunktet for turen
  • Lukket hold (du får guiden helt for dig selv)
  • 4 timers guidet tur i Vesterskoven

Pris

Hos MTBGuideSilkeborg går vi meget op i at skabe en god oplevelse på mountainbike efter dine ønsker og behov. Derfor vil vi meget gerne lave en tur som du vil have den. Derfor kan du herunder få et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dig.

Forkæl en du holder af med et gavekort.