Guidet mountainbike-tur i Vesterskoven

Mange folk tror at Nordskoven er det eneste Silkeborg har at byde på, men der tager folk helt fejl. I Silkeborg har vi nemlig Vesterskoven på 702 hektar..! Området bliver kaldt "Det danske Harzen" da det er spækket med fede nedkørsler og opkørsler til enhver smag. Her kan du sagtens komme op på 800 højdemeter uden at køre det samme sted to gange, dog er der næsten ingen opmærkede ruter. Derudover er stort set hele turen naturskabt! Alle ryttere med respekt for sig selv og sin cykel skal prøve Vesterskoven!

På turen "Mini Harzen" vil guiden vise jer de hemmelige spor i et fantastisk terræn fyldt med fede tekniske udfordringer til enhver smag. Undervejs på turen kommer vi forbi de nye singletracks i skoven, som indeholder en masse flow, der får smilet frem hos alle. Vi kommer også forbi et rigtig flot udkigspunkt, hvor vi selvfølgelig skal have et fællesbillede med det flotte landskab i baggrunden. 

Læs om klubben Solbjerg IF MTB's tur med os ved at klikke her.

Inkluderet i pakken

  • Du bestemmer tidspunktet for turen
  • Lukket hold (du får guiden helt for dig selv)
  • 4 timers guidet tur i Vesterskoven på de hemmelige spor

Pris pr. person varierer i forhold til antallet af deltagere og dermed antallet af guider. Få en præcis pris ved klikke på "Få et tilbud".

* Leje af moutainbike kun 250 kr.

* Leje af hjelm og køb af drikkedunk kun 25 kr. pr. sæt

Forkæl en du holder af med et gavekort.