Mountainbike for begyndere


Er du helt ny på mountainbike eller gerne vil undersøge om det et noget for dig. Det kan også være, at du har prøvet det et par gange før, men bare gerne vil lære noget nyt. Så er pakken "Mountainbike for begyndere" lige noget for dig!

I pakken "Mountainbike for begyndere" får du din helt egen personlige guide, som vil give dig en god introduktion til mountainbike og cykler en tur med dig i det smukke Søhøjland. Her vil du få gode tips og tricks så du som nybegynder bliver klædt godt på til mountainbike. Mange uheld på mountainbike sker pga. mangel på tekniske færdigheder. Derfor får du i pakken teknikundervisning, så du bliver en bedre og mere sikker mountainbikerytter. Har du ikke selv en mountainbike, hjelm eller drikkedunk, så skal vi nok sørge for det!

Overvejer du at købe en mountainbike, så er denne pakke en god måde at prøve en tur i skoven før du vælger en mountainbike. Ikke alle mennesker er ens og har forskellige ønsker og behov. Derfor er det vigtigt, at du får en mountainbike, som passer perfekt til dig og dine behov. Før, under og efter turen er du også velkommen til at spørge guiden om alt mellem himmel og jord, så du kan få nogle gode tips og tricks med hjem i rygsækken.

Indhold

  • Du bestemmer tidspunktet for turen
  • Lukket hold (du får guiden helt for dig selv)
  • 3 timers guidet tur i Silkeborg og Søhøjlandet. Undervejs vil der være teknikundervisning, som er skræddersyet efter dit niveau

Pris

Hos MTBGuideSilkeborg går vi meget op i at skabe en god oplevelse på mountainbike efter dine ønsker og behov. Derfor vil vi meget gerne lave en tur som du vil have den. Derfor kan du herunder få et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dig.

Glæd en du holder af med et gavekort

Følg med når vi folder os ud på Facebook


Kontakt

Tlf: +45 51 50 10 08

mk@mtbguidesilkeborg.com

Åbningstider

Vi har åbent hele året rundt, så du er altid velkommen til at kontakte os for en guidet tur.