Mountainbike-klubben

Få en pause fra det lokale træningsområde og tag klubben med til Søhøjlandet. Her vil vi skræddersy en tur som passer til jeres ønsker. Bl.a. er der mulighed for teknisk træning, hvor I som begyndere kan udvikle jeres tekniske færdigheder og blive en bedre rytter, eller hvis det er motion og hygge som tiltrækker, kan I opleve naturen og landskabet stille og roligt, hvor der er fokus på motion, sjov og hygge. Alle vores guider er lokalkendte og kender Søhøjlandet, som deres egen lomme efter utalige timer og kilometer. Hvis det ønskes, kan vi også arrangere forplejning efter turen i form af mad og drikke.

Få skabt sammenhold i klubben, ved at få rystet rytterne godt sammen i et fremmed terræn. Forkæl derfor klubbens medlemmer med en guidet tur, som uden tvivl giver et mentalt boost og minder som I ikke ville være foruden.

Velkommen til MTBGuideSilkeborg


Vi sørger for det hele

Cykeludlejning

Har I ikke selv cykler, tilbyder vi udlejning af cykler.

Forplejning

Ønskes der forplejning efter turen kan vi også strikke dette sammen for jer.

Overnatning

Mangler I et sted at overnatte med jeres mountainbikes, kan vi arrangere dette for dig.


Læs om klubben Solbjerg IF MTB's tur med os


Det siger vores kunder

Nedenstående udtalelser er indsamlet fra Trustpilot, Tripadvisor og Facebook.

Noel Christensen

Cykelstart.dk

"Vi har i vores lokale mountainbike klub haft fornøjelse af at blive guidet rundt i skovene i og omkring Silkeborg af Mark, her fik vi set det velkendte spor i Nordskoven, det nye i Vesterskoven og en masse små hemmelige spor der ikke er afmærket. Mark forstår at tilpasse rute og niveau til deltagerne og der er garanti på gode oplevelser, skøn natur og dug på panden :-)
Tror man man har set Silkeborg fra en MTB, så skulle man unde sig selv et par timer med disse lokalkendte gutter."

Troels Høiriis

Solbjerg IF MTB

"I Solbjerg IF MTB har vi idag haft fornøjelsen af en guidet tur med Mark. Han er en utrolig god guide og finder de fede steder som man ikke lige selv finder på det normale spor. Han fremskaffede også lige et par cykle sko til en af de personer der skulle med på turen som havde glemt dem hjemme. Konge tur og kommer helt sikkert igen."

Klaus Hedegaard

Alhedens MTB

"Sammen med Alhedens MTB havde jeg fornøjelsen af en 4 timers guidet tur i Vesterskoven med MTBGuideSilkeborg. Det var en fantastisk oplevelse. Tak for den, det kan anbefales og den lækre burger på Vejlsøhus var en perfekt afslutning."

Simon Skjøde

Team KGB

"Vi var på MTB tur i Silkeborg og havde hyret Mark og Simon i to dage. Den ene dag fik vi prøvet det etablerede spor i Vesterskoven som virkelig er et sjovt, udfordrende og superfedt at køre-det bedste spor jeg har kørt i DK. Anden dagen var vi i Østerskoven på blandede spor og med flere fede nedkørsler-kan varmt anbefale MTBGuide Silkeborg til at Guide jer rundt på Midtjyllands fedeste MTB spor"


Videoer og billeder


Følg med når vi folder os ud på Facebook