Mountainbike-klubben

Få en pause fra det lokale træningsområde og tag klubben med til Silkeborg. Her vil vi skræddersy en klubtur som passer til jeres ønsker og behov. Vi kan både arrangere en enkelt tur og hele weekender/ferier med overnatning, forplejning, guidede ture. 

Danmarks svar på Harzen

Silkeborg bliver sommetider omtalt som "Danmark's Harzen" og selvom det naturligvis er sat lidt på spidsen, så er Silkeborg et af de få områder i Danmark, hvor du kan køre i timevis på mountainbike og få en unik naturoplevelse med masser af højdemeter og fede nedkørsler. 

Oplev mere med en lokal guide

Silkeborgskovene er Danmarks største skovområde og mange ryttere kender ikke alle sporene eller området i forvejen. Dette resulterer ofte i, at mange kun oplever en meget lille del af Silkeborgs fantastiske mountainbikeområde. Derfor kan en lokal guide være en stor hjælp, da han er med til at gøre oplevelsen meget bedre! At køre på etablerede spor er fedt, men der er altså noget helt særligt ved at komme ud på de helt små stier, hvor alting er naturligt skabt og noget mere råt. Her føler man virkelig, at man kommer tæt på naturen, og man får en idé om hvor mange kilometer spor, der reelt er i Silkeborg.

Skræddersy jeres egen klubtur

Hos MTBGuideSilkeborg kan I få en skræddersyet klubtur, som passer til jeres niveau og ønsker. I kan bl.a. få teknikundervisning og dermed udvikle jeres tekniske færdigheder og blive nogle bedre ryttere, eller hvis det er motion og hygge, der lokker, kan I opleve naturen og landskabet stille og roligt, hvor der er fokus på sjov motion, fællesskab og hygge. Ligeledes kan I opleve alle de små hemmelige spor, som kræver en eller anden form for kendskab til lokalområdet, da mange af sporene ikke er afmærkede. Efter utallige timer og kilometer i skovene kan vi garantere, at alle vores guider kender skovene som deres egen bukselomme.

Selvforkælelse og hygge

Hvis det ønskes, kan vi, i forbindelse med turen, ligeledes arrangere overnatning, forplejning og hygge i form af bl.a. burger og kolde øl, vinsmagning, wellness og meget mere. Vi har rigtig mange gode samarbejdspartnere. Derfor kan vi f.eks. sammensætte nogle rigtig gode priser til jeres næste klubtur. I kan se meget mere om vores mange pakketilbud ved at klikke her.

Få skabt sammenhold i klubben, ved at få rystet rytterne godt sammen i et fremmed terræn. Forkæl derfor klubbens medlemmer med en guidet tur, som uden tvivl giver et mentalt boost og minder som I ikke ville være foruden.

Velkommen til MTBGuideSilkeborg


Læs om klubben Solbjerg IF MTB's tur med os


Billeder & videoer


Det siger vores kunder

Nedenstående udtalelser er indsamlet fra Trustpilot, Tripadvisor og Facebook.

Noel Christensen

Cykelstart.dk

"Vi har i vores lokale mountainbike klub haft fornøjelse af at blive guidet rundt i skovene i og omkring Silkeborg af Mark, her fik vi set det velkendte spor i Nordskoven, det nye i Vesterskoven og en masse små hemmelige spor der ikke er afmærket. Mark forstår at tilpasse rute og niveau til deltagerne og der er garanti på gode oplevelser, skøn natur og dug på panden :-)
Tror man man har set Silkeborg fra en MTB, så skulle man unde sig selv et par timer med disse lokalkendte gutter."

Troels Høiriis

Solbjerg IF MTB

"I Solbjerg IF MTB har vi idag haft fornøjelsen af en guidet tur med Mark. Han er en utrolig god guide og finder de fede steder som man ikke lige selv finder på det normale spor. Han fremskaffede også lige et par cykle sko til en af de personer der skulle med på turen som havde glemt dem hjemme. Konge tur og kommer helt sikkert igen."

Klaus Hedegaard

Alhedens MTB

"Sammen med Alhedens MTB havde jeg fornøjelsen af en 4 timers guidet tur i Vesterskoven med MTBGuideSilkeborg. Det var en fantastisk oplevelse. Tak for den, det kan anbefales og den lækre burger på Vejlsøhus var en perfekt afslutning."

Simon Skjøde

Team KGB

"Vi var på MTB tur i Silkeborg og havde hyret Mark og Simon i to dage. Den ene dag fik vi prøvet det etablerede spor i Vesterskoven som virkelig er et sjovt, udfordrende og superfedt at køre-det bedste spor jeg har kørt i DK. Anden dagen var vi i Østerskoven på blandede spor og med flere fede nedkørsler-kan varmt anbefale MTBGuide Silkeborg til at Guide jer rundt på Midtjyllands fedeste MTB spor"


Følg med når vi folder os ud på Facebook