MTB ferie & ophold i Silkeborg

Kunne du tænke dig en MTB ferie, træningsophold eller hygge weekend med vennerne eller familien, så er vores MTB ferier i Silkeborg lige noget for dig. Her er du sikker på mange sjove MTB oplevelser i Danmarks bedste MTB-område med mange fede MTB ruter.

Silkeborg - Danmarks Outdoor Hovedstad

Silkeborgskovene er kendt for sin fantastiske, smukke natur, og unikke MTB-terræn. Det er også en af grundene til at Silkeborg er udnævnt som Danmarks Outdoor Hovedstad. Silkeborg bliver sommetider omtalt som "Danmarks Harzen" og selvom det naturligvis er sat lidt på spidsen, så er Silkeborg et af de få områder i Danmark, hvor du kan køre i timevis på MTB og få en unik naturoplevelse med masser af højdemeter og sjove nedkørsler.

Vi sammenligner priser - du sparer penge!

Hos MTBGuideSilkeborg tilbyder vi to former for MTB ferie og ophold. Den ene er vores lækre MTB Weekend i Silkeborg, hvor du bor på Danhostel Silkeborg og får tre dage i Silkeborg fyldt med MTB. Den anden er en skræddersyet løsning, hvor vi hjælper dig med at finde det billigste MTB ophold i Silkeborg. Som noget helt unikt er vi nemlig ikke koblet op på et bestemt overnatningsted. Dette betyder at når du efterspørger en MTB ferie eller ophold gennem os, så indhenter vi priser fra alle MTB-venlige overnatningsteder i Silkeborg. Herefter kan du sammeligne tilbuddene og vælge den bedste løsning for dig, klubben, vennerne eller familien.


Se vores produkter