MTB klubtur til Silkeborg

Få en pause fra det lokale træningsområde og tag klubben med til Silkeborg. Her vil vi skræddersy en klubtur som passer til jeres ønsker og behov. Vi kan både arrangere en enkelt tur og hele weekender/ferier med overnatning, forplejning, guidede ture og teknikkurser.

Silkeborg er et af Danmarks absolut bedste mountainbike destinationer og kendt for sine mange gode MTB-spor, bakker og smukke natur. I Silkeborg er det nærmest umuligt at opleve alle MTB-sporene på en dag. Tag derfor på en sjov og hyggelig klubtur til Silkeborg, hvor skoven er lige uden for døren.

Vi sammenligner priser - du sparer penge!

Hos MTBGuideSilkeborg hjælper vi dig med at finde det billigste MTB ophold i Silkeborg. Som noget helt unikt er vi nemlig ikke koblet op på et bestemt overnatningssted. Dette betyder at når du sender en forespørgsel til os, så indhenter vi priser fra alle MTB-venlige overnatningssteder i Silkeborg. Herefter kan du sammenligne tilbuddene og vælge den bedste løsning.

Vi samarbejder med Silkeborgs bedste MTB-overnatningssteder, hvor du er sikker på afslapning i flotte omgivelser til en rigtig god pris. Vi tilbyder overnatningssteder i alle prisklasser alt lige fra luksus på hotel til hyggelige omgivelser på vandrehjem, campingpladser eller hytter.

Hvad er inkluderet

  • Tilbud fra alle MTB-venlige overnatningssteder
  • Mulighed for at sammenligne priser og vælge den bedste løsning
  • I bestemmer tidspunktet for turen(e)
  • Skræddersyet tur(e) efter jeres ønsker og behov.
  • Lukket hold (I får guiden helt for jer selv)
  • I bestemmer antallet af guidede ture
  • I bestemmer antallet af overnatninger
  • Mulighed for teknikundervisning

Andre kiggede også på


Det siger vores kunder

Nedenstående udtalelser er indsamlet fra Trustpilot, Tripadvisor og Facebook.

Noel Christensen

Cykelstart.dk

"Vi har i vores lokale mountainbike klub haft fornøjelse af at blive guidet rundt i skovene i og omkring Silkeborg af Mark, her fik vi set det velkendte spor i Nordskoven, det nye i Vesterskoven og en masse små hemmelige spor der ikke er afmærket. Mark forstår at tilpasse rute og niveau til deltagerne og der er garanti på gode oplevelser, skøn natur og dug på panden :-)
Tror man man har set Silkeborg fra en MTB, så skulle man unde sig selv et par timer med disse lokalkendte gutter."

Troels Høiriis

Solbjerg IF MTB

"I Solbjerg IF MTB har vi idag haft fornøjelsen af en guidet tur med Mark. Han er en utrolig god guide og finder de fede steder som man ikke lige selv finder på det normale spor. Han fremskaffede også lige et par cykle sko til en af de personer der skulle med på turen som havde glemt dem hjemme. Konge tur og kommer helt sikkert igen."

Klaus Hedegaard

Alhedens MTB

"Sammen med Alhedens MTB havde jeg fornøjelsen af en 4 timers guidet tur i Vesterskoven med MTBGuideSilkeborg. Det var en fantastisk oplevelse. Tak for den, det kan anbefales og den lækre burger på Vejlsøhus var en perfekt afslutning."

Simon Skjøde

Team KGB

"Vi var på MTB tur i Silkeborg og havde hyret Mark og Simon i to dage. Den ene dag fik vi prøvet det etablerede spor i Vesterskoven som virkelig er et sjovt, udfordrende og super fedt at køre-det bedste spor jeg har kørt i DK. Anden dagen var vi i Østerskoven på blandede spor og med flere fede nedkørsler-kan varmt anbefale MTBGuideSilkeborg til at Guide jer rundt på Midtjyllands fedeste MTB spor"


Følg med når vi folder os ud på Facebook