MTB kurser i Silkeborg

Forbedre dine tekniske evner på MTB - Uanset niveau

Kunne du godt tænke dig at forbedre dine tekniske evner på MTB, så er vores MTB kurser lige noget for dig. Hos MTBGuideSilkeborg tilbyder vi MTB kurser for alle uanset niveau. Her er det ligegyldigt om du er nybegynder og aldrig prøvet MTB før eller om du er øvet og kørt hele dit liv. Se alle vores spændende MTB kurser længere nede.

Lær mere med en personlig instruktør

Alle vores kurser udføres både som en-til-en undervisning eller som holdundervisning. På vores MTB kurser får du din helt egen personlige instruktør, som via en teoretisk og praktisk undervisning vil forbedre dine tekniske færdigheder og give dig en god oplevelse på MTB. Hos MTBGuideSilkeborg går vi altid meget op i kvaliteten af vores kurser. Derfor vil der altid være én instruktør per 10 deltager, så du er sikker på personlig teknikundervisning i topkvalitet.

Få en god start på MTB

Vi anbefaler altid at man starter med vores MTB begynderkursus, som du finder herunder. På dette kursus vil du blive klædt godt på til at køre MTB. Derudover får du gennem kurset et godt fundament for at gå videre til vores mange andre spændende teknikkurser.

Fuldend oplevelsen 

Hos MTBGuideSilkeborg tilbyder vi som noget helt unikt MTB bootcamp, hvor du får alle vores kurser samlet i en pakke, så du bliver en bedre MTB rytter hele vejen rundt. Har du ikke selv en MTB, så kan du leje dette af os. Hvis det ønskes, kan vi i forbindelse med turen ligeledes arrangere overnatning, forplejning og hygge i form af f.eks. burger og kolde øl/sodavand.


Har du spørgsmål?

Forkæl en du holder af med et gavekort