MTB & Polterabend


En god polterabend skal være sjov og give folk noget at snakke om bagefter. Her er en sjov og aktiv dag på mountainbike helt perfekt! Derfor har vi i samarbejde med Vejlsøhus lavet pakken "MTB & polterabend", hvor jeres polterabend får den helt rigtige start på dagen.

Programmet starter med en lille velkomst hos Vejlsøhus kl. 9:30, hvor der vil være en lun bolle, kaffe og te. Når det handler om mountainbike, så er en korrekt indstilling af jeres cykler essentiel - både for at optimere køreoplevelsen, når I kører gennem sving, over forhindringer, og for at undgå unødvendige skader. Derfor vil vi gennem praktiske demonstrationer lære jer, hvordan I klargør jeres cykler til skovens mange udfordringer. Efter I er blevet klogere på, hvordan I klargør jeres cykler, vil der blive serveret en lækker frokost, inden vi skal ud i skoven.

For at få den mest optimale køreoplevelse er teknik på en mountainbike utrolig vigtig. Vi vil derfor efter frokosten cykle en tur i Silkeborgskovene, hvor der vil være teknikundervisning med fokus på sving, kontrolleret nedkørsel, opkørsel, drop, rødder/trin. Målet er at flytte jeres grænser og gøre jer bedre til at køre på mountainbike i skoven. Her vil der være mange øvelser og ideer, som I kan tage med hjem og arbejde videre med. Efter hjemkomst til hotellet vil der blive serveret chips og kolde øl, som I kan nyde efter en god dag på mountainbike. For vovehalsene er det muligt at hoppe i søen efter turen, da Øster Søbad ligger meget tæt på hotellet. 

Hvad er inkluderet

  • Lun bolle, kaffe og the
  • Foredrag med hvordan du optimerer din oplevelse på mountainbike
  • Frokost
  • Teknikundervisning
  • Chips og kolde øl

Pris pr. person ved min. 10 pers. kun 598 kr.

Du har mulighed for at leje en mountainbike, hvis du ikke selv har en. 

* Der må ikke indtages alkohol før og under mountainbiketuren. 

Forkæl en du holder af med et gavekort.

Følg med når vi folder os ud på Facebook