MTB & Ølsmagning


Oplev en guidet mountainbiketur i det smukke Silkeborg og bliv efterfølgende forkælet med en lækker rom-, vin-, whisky- eller ølsmagning i hyggelige omgivelser.

Arrangementet starter med en mountainbiketur, hvor guiden vil tilpasse turen efter jeres ønsker og behov. I bestemmer om det skal være en vild fed tur eller om det skal være en rolig og hyggelig tur på mountainbike. Efter en tur i mudderet vil I blive forkælet med en forrygende aktivitet for smagsløgene hos Brdr. D's Vinhandel, hvor I her kan smage på Silkeborgs høje kvalitet. Her kan I frit vælge om I ønsker rom-, vin-, whisky- eller ølsmagning. Uanset hvilket behov eller ønsker I måtte have, så sikrer Brdr. D's Vinhandel for et fantastisk arrangement i deres autentiske vinkælder. Hvis der ønskes forplejning i forbindelse med arrangementet, så er tapas en mulighed som tilkøb.

Gode tilbud

Som et særligt tilbud får I, efter arrangementet er slut, mulighed at tage smagsprøverne med hjem. Her sørger Brdr. D's Vinhandel for nogle unikke tilbud på dagens smagninger, så pengepungen ikke bliver rød, så I kan lade venner, familie og bekendte smage jeres hjembragte sager. 

Så forkæl din sjæl og krop med en omgang mountainbike i det smukke Silkeborg, og samtidig forkæl dine smagsløg i indbydende, hyggelige og smukke omgivelser hos Brdr. D's Vinhandel.

Indhold 

  • I bestemmer tidspunkt for turen
  • Lukket hold (I får guiden helt for jer selv)

  • 2 timers guidet tur i Silkeborg området (mulighed for tilkøb af flere timer) 

  • Smagning hos Brdr. D's Vinhandel (rom-, vin-, whisky- eller ølsmagning)

  • Aflåst indendørs opbevaring til jeres mountainbike

Pris

Hos MTBGuideSilkeborg går vi meget op i at skabe en god oplevelse på mountainbike efter dine ønsker og behov. Derfor vil vi meget gerne lave en tur som du vil have den. Derfor kan du herunder få et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dig.

Forkæl en du holder af med et gavekort.