Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svarene på ofte stillede spørgsmål fra gæster. Finder du ikke svaret du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.


Hvordan booker jeg en tur?

Du udfylder formularen via siden "Få et tilbud" Derefter får du tilsendt et skræddersyet og uforpligtende tilbud til din mail. Ønsker du efterfølgende at booke tilbuddet, besvarer du bare mailen og får tilsendt en faktura.


Skal jeg være god til mountainbike for at booke en tur?

Det kræver ingen forkundskaber at booke en tur hos MTBGuideSilkeborg. Faktisk er vi eksperter i at skræddersy ture for nybegyndere på mountainbike. Du bl.a. kan få teknikundervisning, hvor du får gode tips og tricks, så du bliver klædt godt på til mountainbike.

Hvis du overvejer at købe en mountainbike, så er vores ture en god måde at prøve en tur i skoven før du vælger en cykel. Derudover kan du spørge vores guider om alt mellem himmel og jord, så du er forberedt, når du skal ud for at handle en ny mountainbike.


Hvor lang tid før skal jeg booke en tur?

Du kan booke en tur helt frem til selve dagen, men da vi kun har et begrænset antal af guider, så kan vi ikke altid garantere, at der en ledig på dit ønskede tidspunkt. Derudover oplever vi kunder, som booker ture op til et år før turen. Derfor anbefaler vi, at du booker din tur i god tid.


Hvad hvis vi er over 10 deltagere?

Ingen problem! I får bare en ekstra guide med på turen. Prisen for en ekstra guide varierer alt efter hvor mange deltagere det drejer sig om, da en guide max kan medbringe 10 deltagere.

Derudover har vi også et stort antal af udlejningscykler, hvis I ønsker dette. Send en forespørgsel og få et skræddersyet og uforpligtende tilbud til din mail. klik her.


Hvordan regner I priserne ud for over 10 deltagere?

Priserne bliver udregnet alt efter hvor mange guider der skal benyttes og hvor mange deltagere der er med på turen.

Hvis du har nogle spørgsmål til prisen, så er du altid velkommen til at kontakte os her.


Hvor mange timer bør jeg vælge?

Det kommer virkelig an på hvad du har af ønsker til oplevelsen.

Alle vores ture er minimum 2 timer. Dog anbefaler vi, at man vælger lidt flere timer, da mange ofte glemmer tiden med klargøring ved ankomst f.eks. at tage sin cykel af bilen, indstilling af lejet cykel og hjelm osv.

Er det teknikundervisning, så anbefaler vi minimum 3 timer, da der er en del snakken, fremvisning og øvelse. Er det en lang tur til f.eks. Himmelbjerget eller Vesterskoven, så anbefaler vi 3-4 timer, men som tidligere nævnt, så kommer det meget an på dine ønsker. Er du i tvivl, så kontakt os endelig her.


Kan jeg booke en oplevelse hele året rundt?

Ja det kan du. Mountainbike er en helårsaktivitet og cyklerne er bygget til at køre i alt slags vejr.


Kan jeg leje en mountainbike?

Hos MTBGuideSilkeborg tilbyder vi udlejning af gode kvalitetscykler i alle størrelser. Det er dog kun muligt at leje en cykel i forbindelse med en guidet tur. Du lejer en mountainbike under "Få et tilbud". Husk at tilføj din højde, så du får en mountainbike som passer dig.


Hvad skal jeg medbringe?

Først og fremmest skal du huske din cykelhjelm og drikkedunk. Ejer du ikke dette, så skal vi nok sørge for det.

Det anbefales altid at medbringe sportstøj, som passer til vejret f.eks. løbetights. Hvis det er koldt, så hav tøj på til at holde overkroppen, fingeren og tæerne varme. Hvis du ejer nogle cykelbukser, så kan de varmt anbefales. Cykelbukser har indsyede puder ved numsen, som sørger for, du ikke får ondt i bagen.

Skal du leje en mountainbike, så husk løbesko eller udendørssko, da alle vores udlejningscykler som standard er med flatpadels. Dette betyder, at du kan cykle i dine løbesko. Hvis du ønsker at cykle med klikpedaler, så noter dette til os.

Hvor starter turen fra?

Som udgangspunkt kan du altid ønske, hvor turen skal starte. Dog hvis du skal leje cykler, så er startstedet på adressen Håndværkervej 8B, 8600 Silkeborg. Har du et bestemt ønske til startsted, så noter dette til os.

Kan jeg komme i kontakt med jer?

Vi elsker at høre fra jer! Har du flere spørgsmål, så kan du altid fange os ved at klikke her.

Få et godt tilbud