Velkommen til MTBGuideSilkeborg!

MTBGuideSilkeborg bliv stiftet den 1. april 2017 og er en privatejet virksomhed med beliggenhed i Silkeborg. Vores mission er at gøre mountainbike tilgængeligt for alle. Vi mener, at alt for få danskere har adgang til de store oplevelser, man kan få på en mountainbike. Det bør ikke være nødvendigt at købe en mountainbike og kende alle de gode steder i skovene for at gøre det tilgængeligt. I stedet tager vi vores kunder med derud, hvor de virkelige oplevelser gemmer sig.

Fleksibilitet, kvalitet og læring.

Vores ture i skoven handler om meget mere end blot at cykle på en mountainbike. Vi går meget op i at kunden skal være involverende og med til at skabe oplevelsen. Derfor skræddersyer vi alle vores ture ud fra hver enkelt kundes ønsker og behov. Med på turen er en kompetent og certificeret guide, som kender alle de bedste mountainbikesteder i Silkeborg og Søhøjlandet. En tur kan indeholde alt fra udkigspunkter, teknikundervisning, højdemeter, forplejning, cykelleje, overnatning osv. Med andre ord har vores ture fokus på fleksibilitet, kvalitet og læring, og det gør ikke noget, hvis man har det sjovt, imens man lærer.

Vi er et rullende oplevelsescenter og vores spidskompetence er at servere sjove og unikke oplevelser for alle. Følg med når vi folder os ud på Facebook

Kontakt

Tlf: +45 51 50 10 08

mk@mtbguidesilkeborg.com

Åbningstider

Vi har åbent hele året rundt, så du er altid velkommen til at kontakte os for en guidet tur.