Ry Outdoor Festival 2017 er slut og vil blive afholdt igen til sommer 2018. I mellemtiden kan du holde dig opdateret og se billederne fra festivalen på Ry Outdoor Festivals facebookside klik her

Du kan læse om det afholdte Ry Outdoor Festival 2017 herunder.


Ry Outdoor Festival 2017

Tag på miniferie i Pinsen, den første weekend i juni, til Ry Outdoor Festival og oplev et mekka af outdoor-aktiviteter for store, små, nybegyndere, øvede og personer med særlige behov.

Festivalen kommer til at byde på over 100 spændende outdoor aktiviterter, f.eks. mountainbike, adventurerace, meditaion, wellness, yoga, fiskekonkurrence, kano, vandreture, klatring og meget mere. Ligeledes vil der være livemusik, streetfood, god stemning og mulighed for overnatning.

Læs mere om festivalen længere nede.


Musik

Udover de mange muligheder for at opleve udendørs aktivitet, sjov og leg, kan du se frem til en stort udvalg af madboder, drikkevarer og opleve live musik på festivalens Basecamp, og mandag den 5. juni er det "Danmark Dejligst" med blandt andre Zididada og Rasmus Nøhr der gæster på outdoor scenen.


Program

Festivalen kommer til at byde på et stort udvalg af aktiviteter. Det endelige program offentliggøres i løbet af april 2017, men du kan allerede nu læse om nogle af de mange spændende aktiviter ved at trykke på nedenstående zoner.


Guidede mountainbike-ture

Vi fra MTBGuideSilkeborg vil naturligvis også være til stede under festivalen med guidede mountainbike-ture for motionisten og familien.


Streetfood boder ved Basecamp

Det er lagt op til et brag af en smagsoplevelse med alverdens spændende lækkerier tilpasset ind i det spændende outdoor-tema.

Det er maden, der her er i højsæde, men selvfølgelig med økologi og bæredygtighed som allerførste krav. Uden at afslører for meget om de spændende kokke, som kommer til festivalen, lover Ry Outdoor Festival at det bliver et spændende og bredt sortiment fra både lokale og internationale køkkener.

Se video fra streetfood boderne sidste år:


Beliggenhed

Basecamp er festivalpladsen placeret på et stort græsareal i Ry midtby med udsigt til havn og sø. Basecamp er startsted for størstedelen af festivalens over 100 aktiviteter og stedet, hvor I kan mødes og hvile mellem aktiviteterne.  OBS! Alle hal- og trætopaktiviteter vil finde sted ved Ry Hallerne. 

Ved Basecamp finder du:

 • Informationshus.
 • Tjek-in - Udlevering af armbånd sker ved fremvisning af billet.
 • Udlevering af kort, program og informationer.
 • Bodgader hvor du bl.a. kan finde outdoorudstyr.
 • Lokale og internationale madboder
 • Musik
 • Loungemiljøer

Ps. Det er gratis at være på festivalområdet og overvære aktiviteter

 • Basecamp: Siimtoften 2, 8680 Ry
 • Ry Hallerne: Thorsvej 32, 8680 Ry

Armbånd

Med et armbånd får du adgang til alle aktiviteter og oplevelser.

 • Partoutarmbånd: Ubegrænset adgang til alle aktiviteter alle dage.
 • Fredagsarmbånd: Ubegrænset adgang til alle aktiviteter fredag.
 • Lørdagsarmbånd: Ubegrænset adgang til alle aktiviteter lørdag.
 • Søndagsarmbånd: Ubegrænset adgang til alle aktiviteter søndag.
 • Mandagsarmbånd: Ubegrænset adgang til alle aktiviteter mandag.

Overnatning

Det vil under festivalen være mulighed for at booke overnatning. Her vil det være muligt bl.a. at overnatte i hængekøjer og tentsiles/svævetelte. Ligeledes vil det også være muligt at bo på campingplads, hotel eller bed and breakfast. 

Hvis du skal sikre dig en plads, kan det være en god ide at bestille allerede nu på VisitSkanderborgs hjemmeside eller hos MTBGuideSilkeborgs overnatningssteder da der kan være rift om pladserne i pinsen. Angiv at du skal til Ry Outdoor Festival, da mange steder har et festivaltilbud. 


Læs mere

Du kan læse meget mere om festivalen på Ry Outdoor Festivals hjemmeside.

Køb dit armbånd nu

Kontakt

Tlf: +45 51 50 10 08

mk@mtbguidesilkeborg.com

Åbningstider

Vi har åbent hele året rundt, så du er altid velkommen til at kontakte os for en guidet tur.