VILKÅR OG BETINGELSER

1. Generelt

Et gavekortet hos MTBGuideSilkeborg kan bruges på MTBGuideSilkeborg's ydelser. Gavekortet kan ikke deles op på forskellige ture, hvilket betyder at gavekortet skal benytttes på en gang. Hvis dit køb ikke dækkes helt af gavekortet, kan du benytte yderligere en betalingsløsning for at afslutte købet. Kontakt mk@mtbguidesilkeborg.com eller tlf. 51 50 10 08. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.

2. Betaling

MTBGuideSilkebog accepterer kun betaling for gavekort via faktura eller bankoverførsel.

3. Levering

Ved bestilling af gavekort modtager du gavekortet 1-3 hverdage efter, du har bestilt det. MTBGuideSilkeborg er ikke ansvarlig for fejl eller forsinkelser i forbindelse med leveringen. Gavekortet bliver sendt til den oplyste e-mailadresse. Derfor er du forpligtet til at oplyse en korrekt e-mailadresse til leveringen. Hvis e-mailadressen, du har oplyst, ikke kan bekræftes, forbeholder MTBGuideSilkeborg sig retten til at tilbageholde leveringen af gavekortene.

4. Gyldighed

Gavekortene er gyldige i et år fra købsdato. Når et gavekort er udløbet, kan det ikke bruges til køb, genaktiveres eller refunderes.

5. 100 % returret

I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret (14 hverdage fra den dag, din bestilling blev leveret), hvor du kan annullere din bestilling på gavekort, der er købt online, og få det fulde beløb refunderet, eksklusive leveringsomkostninger for returnering af kortet, hvis der er opstået sådanne omkostninger.

Hvis du ønsker at returnere gavekort, kan du kontakte mk@mtbguidesilkeborg.com

6. Begrænset ansvar

MTBGuideSilkeborg kan ikke holdes ansvarlige for gavekortene, når de først er aktiveret, og derefter bliver væk, stjålet, inaktiveret eller beskadiget. Betragt dine gavekort som kontanter.